joi, 27 noiembrie 2014

Oferă siguranţă familiei tale -Sistemul Portabil Detector – Exhaustor Pentru gaze !

 
De peste 100 de ani, 3M reprezintă un simbol al inovaţiei şi creaţiei de noi tehnologii. Nu se ştie cum - sau unde - apar ideile inovatoare.3M surprinde esenţa noilor idei şi le transformă în mii de produse ingenioase. Cultura creativităţii colective se metamorfozează într-un flux permanent de tehnologii performanţe pentru o viaţă mai bună.3M este compania de tehnologii diversificate care oferă soluţii inovatoare la problemele de zi cu zi ale oamenilor din întreaga lume.De-a lungul anilor, inovaţiile au îmbunătăţit viaţa a milioane de oameni din întreaga lume. Prin soluţiile lor, conducerea autoturismului pe timpul nopţii a devenit mai uşoară, clădirile mai sigure iar produsele electronice mai economice şi mai puţin dăunătoare pentru mediu.Au ajutat chiar la realizarea primului pas pe lună.
Read More About Us
Inovaţia continuă este esenţa companiei 3M.
Anual, sute de inventatori şi oameni de ştiinţa români, din toate domeniile, se înscriu în concursurile de inventică de pe întreg globul, pentru a demonstra lumii valoarea “minţii” româneşti.
Anual, milioane de oameni asistă revoltaţi la indiferenţa şi nepăsarea celor care ar trebui să promoveze aceste adevărate valori ale României: autorităţi, societatea civilă şi alţii.
Anual, aceşti români de excepţie umplu vitrine cu medalii obţinute la aceste concursuri.
Anual, invenţiile lor salvează vieţi, modifică destine, îmbunătăţesc performanţele unor afaceri, transformă oameni şi instituţii.
Anual, ne dăm seama că pentru ei facem prea puţin.
Este motivul pentru care una dintre cele mai mari companii din lume, o firmă care datorează de peste 100 de ani succesul sau inovaţiei şi dorinţei oamenilor de a depăşi limitele, a decis să promoveze şi să premieze inventică românească.
Compania 3M, care împlineşte 15 ani de prezenţă în România, îşi propune să depună un efort constant pentru a promova inovaţia.
Din punctul meu de vedere inovaţia anului 2014 care ar trebui premiată şi brevetată este invenţia românească SISTEM PORTABIL DETECTOR – EXHAUSTOR PENTRU GAZE care a fost medaliată cu aur la Târgul de Inovatii – Innova de la Bruxelles în 2013 şi a primit un premiu special din partea Bosniei şi Herţegovinei, iar la Chişinău a obţinut medalia de argint în 2013. Aparatul detectează gazele nocive gaze naturale, butan, propan, monoxid de carbon, bioxid de carbon, hidrogen sulfurat etc.
Sistem Portabil Detector – Exhaustor Pentru Gaze
Acest sistem este format dintr-un detector de gaz cu elemente de semnalizare optice şi acustice, un exhaustor care absoarbe şi refulează gazele nocive comandat de un bloc automat. Gazele sunt eliminate de un tub flexibil de lungime variabilă în funcţie de lungimea şi adâncimea spaţiului detectat.
Unde putem monta acest sistem?
Sistemul Portabil Detector- Exhaustor Pentru Gaze nocive, este utilizat pentru detecţia şi eliminarea gazelor nocive din căminele de canalizare, cămine de branşament, mine, fabrici de alcool, silozuri, fântâni, laboratoare, bucătării, etc.
De ce să montăm acest sistem?
Scurgerile de gaz pot avea consecinţe grave ce duc la incendii, explozii sau asfixiere dacă nu sunt detectate la timp. În această situaţie, un detector de gaz poate avea o deosebită importantă în protejarea ta şi a familiei tale.Cu toate că este rară, o scurgere de gaz poate avea consecinţe grave. Compania dumneavoastră de gaz şi institutul de gaz au pus la punct un sistem adecvat de prevenire a unei eventuale scurgeri de gaz. O substanţă cu un miros uşor detectabil de toată lumea se adaugă gazului. Cu toate astea, persoanele cu un simţ scăzut al mirosului nu pot beneficia de aceasta măsură de siguranţă. În această situaţie, prezenţa unui detector de gaz poate avea o deosebită importantă în protejarea dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră.
Avantajele acestui sistem:
- Sistemul Portabil Detector – Exhaustor Pentru gaze este atât portabil cât şi fix. Gazele nocive sunt detectate şi eliminate în atmosferă înainte ca personalul să intre în spaţiu respectiv (mine, laboratoare, fabrici de alcool etc.).
- Aparatul poate utiliză o arie largă de tipuri de senzori în funcţie de tipul gazului nociv care trebuie detectat şi eliminat şi poate avea diferite dimensiuni. Prototipul funcţional este cel prezentat.
- Prezintă siguranţă în exploatare.
- Alimentarea cu curent electric poate fi realizată de la un acumulator electric prin racordarea la mufa brichetei unei maşini în cazul în care nu avem curent electric. (fântâni în câmp, peşteri etc.)
Un detector de gaz este un dispozitiv care detectează prezenţa gazelor într-o zonă, de multe ori ca parte a unui sistem de siguranţă. Acest tip de echipament este utilizat pentru a detecta o scurgere de gaz şi interfaţă cu un sistem de control astfel încât un proces poate fi închis automat. Acest tip de aparat este important, deoarece există multe gaze care pot fi dăunătoare pentru viaţă organic, cum ar fi oameni sau animale.
Detectorul de gaz poate fi folosit pentru a detecta gaze combustibile, inflamabile şi toxice, precum şi pierderea de oxigen.
Optează pentru invenția preferată dintre cele câștigătoare la Saloanele Internaționale de Inventică de la Bruxelles și Geneva și PR3MIAZĂ INOVAȚIA ANULUI 2014.
 postare concurs1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu