duminică, 29 martie 2015

Optica Shades – ochelari de soare originali !

Ochelarii de soare nu sunt numai un accesoriu de mare fiţă în cluburi şi în alte locuri unde nu răzbeşte soarele deloc. Surprinzător sau nu, ei au şi un rost practic: să-ţi apere ochii de radiaţii ultraviolete când stai la plajă sau prin alte locuri unde soarele răzbeşte cu adevărat. Ochelarii de soare au devenit un accesoriu pe care îl foloseşte aproape toată lumea.Poţi alege dintre sutele de modele, forme şi culori direct de pe: 
 sigla
Suntem obişnuiţi cu ei, şi cum apare soarele sau vine vara începem să îi purtăm. Sunt eleganţi, dar oare câţi dintre voi ştiţi şi de ce îi purtăm de fapt? Aceştia protejează ochii de căldura şi de razele solare directe, dar au şi un efect mai puţin băgat în seamă dar important: evitarea formării ridurilor în jurul ochilor.
Credeai că ochelarii de soare sunt utili doar vara? Fals ! Chiar şi în a doua parte a anului, ei nu sunt doar un moft, ci sunt recomandaţi în special când afară sunt temperaturi scăzute.
În cazul în care ochelarii sunt polarizaţi, aceştia te vor proteja şi de reflexia indirectă a razelor. O altă trăsătură importantă este cea legată de culoarea lentilelor. Unele sunt recomandate pentru condus, altele pentru activităţi recreative sau sportive. Trebuie să fii atent şi la acest aspect atunci când îţi alegi perechea de ochelari de soare.
Eu am fost cucerit de la prima vedere de eleganţa clasică şi durabilitatea Ochelarilor de soare RB3025 001/57 AVIATOR POLARIZAŢI.

Ray Ban RB3025 001_57Ochelarii, produşi în Italia sub brand-ul Ray Ban, mă vor ajuta să arăt fenomenal în zilele însorite, dar îmi vor  proteja şi ochii  de razele solare . 
img_14Rama ochelarilor are o construcţie ce combină calitatea şi rezistenţa inoxului, având ca rezultat o ramă uşoară cu finisaj lucios şlefuit manual care le conferă un aspect unic! 
img_19Lentilele ochelarilor sunt de cea mai bună calitate şi protejează sănătatea ochilor prin filtrarea totală a razelor UV (protecţie împotriva razelor UV - 100%).
14_sLa achiziţie am primit un toc elegant din piele fină italiană, în care ochelarii de soare RayBan au lăcaşul perfect şi se pot păstra în cele mai bune condiţii atunci când nu sunt folosiţi, un manual cu instrucţiuni de utilizare şi întreţinere şi o lavetă de curăţare profesională Ray Ban.
Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Dăruieşte şi tu această pereche de ochelari celor ce pun mare accent pe detalii.
Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Fiecare cadou este nou, autentic şi este livrat în cutia lui originală, fiind însoţit de toate documentele şi certificatele de garanţie ale producătorului.
Imagini pentru important Dacă nu eşti mulţumit ai dreptul de a notifica în scris Opticashades.ro că renunţi la cumpărare,(fără a fi penalizat şi fără a fi obligat să invoci un motiv anume). În termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului, poţi  returna produsul cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură,Opticashades suportând cheltuielile de retur,după care vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 15 de zile de la data notificării.
Vrei să cumperi cei mai ieftini ochelari de soare ?
Magazinul online Opticashades îţi aduce cele mai avantajoase preţuri din România. 
Optică Shades livrează în 24H la doar 20 ron (tva inclus)! Cu ajutorul site-ului OpticaShades.ro puteţi comanda o pereche de ochelari care  va fi transportată prin curier rapid în orice oraş, comunaă sau sat din România .Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul preferat de ochelari Ray Ban, iar aceştia vor ajunge la tine în cel mai scurt timp.
Parte a brand-ului de renume din optica Românească, Optica Shades garantează cel mai bun raport calitate preţ al produselor pe care le comercializează.
Promoţiile active pe site sunt create pentru a oferi clienţilor produse la preţuri foarte atractive pentru ca aceştia să fie mereu mulţumiţi de serviciile oferite de Optica Shades
Pentru a te simţi ca un star, ai nevoie de o pereche de ochelari Ray Ban marca preferată de ochelari de soare a multor actori şi actriţe de la Hollywood!Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Spor la cumpărături!

vineri, 27 martie 2015

Cu Vegeta mâncarea e mai gustoasă!

Vegeta Romania
O scurtă recapitulare despre Vegeta ar fi temelia care este o inovaţie în categoria de baze de mâncăruri datând din anul 1958. Produsul se numea la început Vegeta 40, iar astăzi poate fi recunoscut prin culoarea sa albastră şi emblema bucătarului care au însoţit produsul în toţi aceşti ani.
Şi pentru că Vegeta este campanie care mie îmi trage cu ochiul m-am gândit să încerc şi eu.Aşa că vreau să fiu blogger oficial Vegeta în primul rând pentru că sunt o desăvârşită gospodină şi un mare fan Vegeta. În al doilea rând pentru că îmi place foarte mult să mă exprim în cuvinte pe blogul meu pentru dragii mei cititori, să fiu foarte activă în social media şi Facebook. Pasiunea mea pentru blogging, poate fi probată cu referinţe pe blogul personal:
http://gabiignat74.blogspot.ro/2015/02/zambet-de-poveste.html
http://gabiignat74.blogspot.ro/2015/02/laptopgaragero-acorda-laptopului-tau.html
http://gabiignat74.blogspot.ro/2015/02/mos-craciun-poarta-placa-dentara.html
http://gabiignat74.blogspot.ro/2015/02/povestiri-in-versuri-bunicul-si-nepotul.html
http://gabiignat74.blogspot.ro/2015/02/calitate-si-durabilitate.html
Împreună cu Vegeta vreau aşadar să ofer celor pasionaţi de bucătărie posibilitatea de a asista la discuţii despre Vegeta şi rolul ei în reţetele culinare.
Îmi doresc să reprezint un brand important în social media precum Vegeta, să interacţionez cu oamenii, să învăţ cât mai multe din acest domeniu.

Cu Vegeta mâncarea e mai gustoasă!

Vegeta îi căpitan
În armata din Saiyan.
Personajul principal
Din desenul Dragon Ball.

Pe pământ teleportat
Vegeta s-a transformat.
Şi acum are o misiune:
Să facă mâncăruri bune!

Combinat doar din legume
Şi cu condimente anume
Vegeta ne da savoare
În reţete culinare.

Când îi pusă pe grătar
De faimosul bucătar,
Fie carnea de oricare
Vegeta -i fermecătoare.

Şi la supă foloseşte
Dar, când apa clocoteşte.
Ea trebuie presărata
Cu o doză adecvată.

LenjeriidepatOutlet raport preţ/calitate foarte bun !

Fără nici o îndoială cele mai bune lenjerii de pat sunt cele din bumbac ideale, pentru calităţile lor,pentru durata de viaţă şi pentru avantajele pe care le implică întreţinerea.Este probabil cel mai confortabil şi utilizat material.Fibra naturală este plăcută la atingere, lasă pielea să respire şi cel mai important aspect se întreţine bine pentru foarte multă vreme. Este un lucru minunat să te asezi în lenjerii de pat 3d din bumbac fin, după o zi plină de griji si stres .Iar dacă alegi o lenjerie de pat cu flori sau cu alte modele vesele va fi ca şi cum ai dormi în poiana plină de mireasma florilor.
Lenjerii de pat Pucioasa este cadoul perfect pe care să-l dăruiţi sau pe care să vi-l faceţi cadou chiar vouă! Prin tehnologia de ultimă oră utilizată, imprimeul acestei lenjerii vă va crea iluzia că dormiţi pe un câmp de păpădii.
Alege aceste lenjerii de pat 3D din bumbac 100% pentru dormitorul dvs. bucurându-vă de designul unic şi deosebit al acestora. Culorile vii, naturale, vor aduce un plus de confort dormitorului dvs. Imprimeurile sunt de o calitate 5D, foarte rezistente la spălare păstrându-şi profunzimea culorii. Dimensiunile acestor lenjerii se adresează paturilor mari şi foarte mari, paturi de mijloc sau paturi matrimoniale.
Detalii produs: Cearceaf pat: 205 x 235 cm
Cearceaf pilota: 210 x 235 cm
Fete de pernă: 50 x 75 cm (2 bucăţi)
Tip închidere: prin fermoar
Decorare: imprimeu 3D de calitate premium
Material 100% bumbac satinat foarte gros
Instrucţiuni de întreţinere:
Se spala la maxim 30°C automat.
Nu se folosesc înălbitori chimici.
Se calcă la maxim 130°C.
Când alegi lenjerii de pat trebuie să iei în calcul câteva secrete care determină calitatea produselor.
Ţesăturile folosite pentru confecţionarea lenjeriilor de pat poţi fi: 100% din bumbac sau combinaţii de bumbac cu alte materiale naturale. Este de preferat să alegi o ţesătură din bumbac pur deoarece se comportă bine la spălat, e plăcută la atingere şi absoarbe foarte bine umezeala corporală.
De ce? Deoarece sezonul de vegetaţie este mai lung decât în alte părţi ale lumii, iar temperatură mai ridicată, toate acestea ducând la producerea de fibre de bumbac mai lungi şi mai puternice.
În ceea ce priveşte prelucrarea bumbacului, se recomandă alegerea unei ţesături din bumbac pieptănat. Practic, în loc să avem un amestec de fibre lungi, medii şi scurte, după pieptănare rămân doar fibrele lungi, mult mai rezistente şi valoroase. Această tehnologie creşte pierderile de materie primă şi implicit preţul bumbacului şi al produsului finit.
Cumpără acum lenjerii de pat online la cele mai bune preţuri având cele mai frumoase lenjerii din bumbac de calitate din diverse categorii precum :
Lenjerii pat OUTLET
 Comandă online lenjerii de pat cu un raport preţ/calitate foarte bun.

miercuri, 25 martie 2015

Butoni pentru cămașă ” Stil & Eleganţă ”

Butonii pentru cămașă fac parte din garderoba masculină de aproape un mileniu. Un costum sobru, o cămaşă impecabilă şi o cravată pot reprezenta o ţinută ireproşabilă pentru un bărbat, dar adesea sunt monotone şi lipsite de personalitate. Pe de altă parte, este foarte uşor ca, folosind un accesoriu, o ţinută să devină extravagantă într-un mod neplăcut şi lipsit de gust. Soluţia simplă, clasică şi elegantă pentru a lumina o ţinută prea strictă sunt butonii pentru cămaşă comercializaţi de magazinul Accesoriul.ro. Un vechi obicei spune că un bărbat nu ar trebui să îşi cumpere singur aceste accesorii şi că ar trebui să îi primească în dar, la fiecare ocazie specială. Cu siguranţă, aceasta este o tradiţie păstrată din perioada medievală, când aceste „ bijuterii „erau nişte accesorii extrem de scumpe şi de rare, fabricate exclusiv pentru celebrarea evenimentelor.De atunci, au devenit mai accesibili pentru fiecare om și fiecare bărbat ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o pereche
Dacă ai fi fost tentat să crezi că butonii pentru  cămaşă sunt un accesoriu demodat, te îndepărtezi foarte mult de adevăr. Surprinzător sau nu, în ultimii ani aceşti butoni pentru cămaşă au revenit în atenţia caselor de modă şi a marilor designeri, un motiv în plus ca să consideri aceste accesorii drept un cadou inspirat şi potrivit sărbătoritului tău. Dacă vrei să faci un cadou elegant partenerului tău sigla îţi oferă un accesoriu pe măsură .Aceștia sunt printre puținele bijuterii pe care un bărbat le poate purta. Pentru a purta aceste accesorii ai nevoie de o cămașă cu manșetă.
66-1 dual blue cristale69-1 vintage argintiu-negru
Butonii pentru cămașă sunt compuși din două obiecte identice, care pot trece prin butonierele cămășii fiind unite prin punte, lanț sau elastic.Se găsesc într-o gamă mare de culori  și pot fi confecționați dintr-o varietate de materiale precum metal, textile și pietre prețioase,fapt pentru care îi consider versatili.
Consider că este important să-i asortezi la accesoriile din ținută dar în situaţiile în care nu porți alte accesorii, ei pot fi aleși după bunul plac.
Dacă te gândești la ce ținută să porți aceste bijuterii probabil primul cuvânt ar fi costumul. Pe lângă costum, aceștia se mai pot purta cu pantaloni eleganți, jeanși, cămașă,  vestă, jachetă sau sacou.
În concluzie,  sunt necesari pentru exprimarea stilul indiferent de mărimea acestora.
Aşa cum o femeie nu are niciodată suficiente genti, un bărbat nu are niciodată suficienţi butoni pentru cămaşă şi îţi va fi recunoscător pentru cadou atunci când va avea nevoie de ei.

Fii pe fază! pantof la modă 2015 Mopiel

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

marți, 24 martie 2015

Contazen factureză uşor, rapid şi exact !

sharer-3
Tehnologia actuală trebuie să permită angajaţilor companiilor să comunice cât mai productiv cu exteriorul şi să ofere instrumente prin care aceştia să “depoziteze” informaţiile obţinute în urma activităţilor zilnice. Aceste informaţii trebuie să fie uşor de regăsit şi accesat ulterior şi să fie transparente pentru a putea genera analize şi rapoarte că suport pentru decizii.
Cât timp pierdeţi zilnic căutând documente, fişiere, scrisori, memo-uri, note, e-mail-uri, informaţii despre clienţi?
Cât timp pierde un nou angajat din departamentul de vânzări pentru a prelua şi a se familiariza cu un portofoliu de clienţi?
Cât timp pierdeţi pentru redactarea rapoartelor de activităţi şi Cat durează analiza acestora de către superiori?
Contazen a găsit soluţia: eliberează timp, simplificând operaţiuni precum căutarea informaţiilor. Informaţiile critice despre prospect, clienţi furnizori sau concurenta sunt consolidate într-un singur loc extrem de uşor de accesat şi sunt puse la dispoziţia întregii organizaţii oferind astfel angajaţilor companiilor un avantaj deosebit. Într-o clipă puteţi regăsi informaţii despre contacte, istoricul colaborării cu acestea, documente, e-mail-uri, etc... Creşterea productivităţii este simţitoare.
Acum ai posibilitatea să facturezi online această opţiune îţi oferă şansa să creezi facturi în mai puţin de un minut, la care poţi să-ţi adaugi sigla firmei, sa facturezi în diferite monede şi limbi. Dacă vrei să adaugi o notă de profesionalism şi calitate cu fiecare document emis personalizează-ţi facturile. Afişează logo şi semnătura pe orice document, fără ajutorul unui designer.
Cu acest program poţi să fii mai organizat îţi ajută la gestionarea portofoliului de clienţi şi a documentelor te ajută să le ai tot timpul la îndemână într-un singur loc astfel încât să vezi rapid facturile restante sau încasările. Acestea le poţi printa sub forma de rapoarte, descarcă în format PDF sau le poţi trimite direct pe email.
Ca un tot unitar pe Contazen poţi programa emiterea automată a facturilor recurente şi poţi scăpa de grija emiterii facturilor repetitive
Ce este factura recurentă?
O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite..
Contazen te ajută nu numai cu tipul de facturare emite rapid şi uşor chitanţe în cadrul platformei online.Ca şi în cazul facturilor şi a avizelor, chitanţa trebuie să conţină un număr de identificare unic. Setează seria şi numărul de la care vei emite prima chitanţă, apoi platforma va numerotă automat fiecare document emis.
Numai cu Contazen poţi beneficia de acces multiplu din mai multe locaţii, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ei îţi oferă acces total, parţial sau personalizat centralizează rapid documentele şi urmăreşte istoricul acţiunilor.
Reduci riscul de a pierde informaţii esenţiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată doar cu un abonament lunar sau anual la care ai reducere 20 %:
Poţi testa gratuit programul în care poţi introduce 5 documente şi 1 utilizator
Dacă vei fi mulţumit poţi opta pentru un program
AVANSAT care cuprinde 50 documente* 3 utilizatori la doar 9lei/lună
PROFESIONAL care cuprinde 100 documente* 10 utilizatori la doar 19lei/lună
NELIMITAT care cuprinde nelimitat documente* nelimitat utilizatori la doar 29lei/lună.
Anual (20% reducere)
 7,2lei/lună       AVANSAT
  • 50 documente*
  •  
  • 3 utilizatori
  15,2lei/lună       PROFESIONAL
  • 100 documente*
  •  
  • 10 utilizatori
23,2lei/lună      NELIMITAT
  •  documente*
  •  
  •  utilizatori
Ai la dispoziţie toate instrumentele necesare să emiţi facturi fără bătăi de cap. Contazen simplu şi intuitiv.
               REBUS     



F A C T U R I























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































R A P O A R T E





















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































E V I D E N T A

























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































P L A T I

























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































C O N T A B I L I T A T E



















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































A V I Z E


























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































C L I E N T I






















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































C H I T A N T E