marți, 21 aprilie 2015

Câştigă bani online prin promovarea produselor QuickMobile prin Profitshare !

Vrei să faci bani online? Vrei o sursă  sigură  de venit ? Programele de afiliere te pot ajuta să faci bani uşor pe internet promovând produsele anumitor branduri, iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul blogului tău, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs îţi va reveni ţie.
Simplu nu! Profitshare este o platformă de marketing afiliat, adică un instrument de marketing bazat pe performanţă. Acesta presupune existenţa a trei jucători cheie: Advertiser, Afiliat şi Client.
În acest articol, voi discuta despre 
QuickMobile cel mai mare specialist în tehnologie din România, care a devenit advertiser Profitshare, în categoria IT&C şi oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT& din reţelele de marketing afiliat.
QuickMobile, unul dintre brandurile care folosesc platforma Profitshare oferă bani celor care le promovează produsele pe bloguri şi reuşesc să le şi vândă.Campania QuickMobile a hotărât să atragă atenţia asupra acestui lucru, ca să afle cât mai multă lume  faptul că pot fi câştigaţi bani prin promovarea produselor de la QuickMobile.
Scrie pe blogul tău un articol promovând QuickMobile în Profitshare  şi vei putea câştiga şi tu unul din premiile puse la bătaie:

Locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei.
Premiul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei.
Premiul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
Premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Primele trei premii vor fi acordate autorilor celor mai reușite articole înscrise în concurs, conform criteriilor de jurizare, iar premiile de consolare, constând în vouchere pentru cumpărături de câte 100 lei, vor fi acordate după cum urmează:
1. Un premiu celui mai original articol
2. Un premiu celui mai amuzant articol
3. Un premiu celei mai interesante povești
4. Un premiu celui care a atras cele mai multe share-uri
5. Un premiu celui care a promovat de cele mai multe ori în social media articolul
6. Un premiu celui care a atras cele mai multe comentarii
7. Un premiu celui care a răspuns la cele mai multe comentarii
8. Un premiu blogger-ului care a direcționat cele mai multe vizite către site-ul QuickMobile
9. Un premiu celui mai tehnic blogger
10. Un premiu celei mai tehnice blogger-ite
Implicăte mai mult... înscrie-te ca afiliat!
PortofoliuL QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT&C din reţelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane şi Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Practic, tu ca un editor vei fi răsplătit atunci când ajuţi o afacere de promovare a produselor sau serviciilor lor. Prin promovare, afiliatul obţine un comision din vânzările generate. Afiliatul (adică cel care promovează) este considerat cel mai bun marketing de pe internet o sursă sigură de a câştiga bani online, şi voi explica de ce:
Rentabil: Marketingul pe internet este ieftin şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la costul de producţie deoarece produsul este deja dezvoltat de vânzător. Nu aveţi nevoie de o locaţie fizică de afaceri sau obligaţia de a angaja salariaţi.
Piaţa globală: marketingul on-line vă oferă posibilitatea de a ajunge cu uşurinţă la oameni peste tot în lume.
Fără comisioane: Nu este necesar să plătiţi nimic ca să vă alăturaţi programelor de afiliere.
Nu Depozitare & Transport: Nu aveţi de ce să vă faceţi griji cu privire la depozitare, ambalare sau expedierea produsului. Acestea sunt toate în grija vânzătorului.
Nu suportaţi stresul clienţilor: Orice reclamaţie la protecţia consumatorilor este suportată de către vânzător.
Venituri pasive: Un loc de muncă sigur poate da un venit fix, atâta timp cât veţi continua să lucraţi. În funcţie de marketing, afiliatul poate crea un flux constant de venituri.
Munca la domiciliu: Dacă faceţi destui bani, atunci nu trebuie să vă faceţi griji cu privire alt job.
Confortul: Puteţi lucra în confortul propriei case.

Dacă te-am convins tot ce trebuie să faci este să promovezi cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliaţi vor fi premiaţi în funcţie de valoarea comisioanelor încasate. Restul premiilor oferite pentru locurile doi şi trei, constau într-o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.
Mai mult, toţi afiliaţii care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au şansa să câştige prin tragere la sorţi o tabletă Nokia Lumia 2520.

profitshare_banner_quickmobile_concurs
Grăbeşte-te QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toţi afiliaţii Profitshare. Acesta se va desfăşura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile.
Poţi promova telefoane, tablete, gadget-uri, accesorii sau chiar Branduri de Lux disponibile în magazinul QuickMobile.ro  pe website-ul sau blogul tău, pe forumuri sau pe reţelele sociale asociind link-uri de afiliat, widget-uri cu produse, slidere de produse sau bannere pe diverse dimensiuni.

Cablu date pantone 2 m micro usb & lightningGalaxy tab 4 t330 16gb wifi negru
Zeclock verdeWatch edition 38 mm carcasa aur galben 18 karate si curea modern rosie
QuickMobile a devenit o rampă de lansare şi un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială şi se poate mândri la ora actuală cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari şi alţii.

luni, 20 aprilie 2015

Allview P6 Energy opţiunea perfectă !

Cu ceva timp în urmă, vă mărturisesc că nu eram adepta telefoanelor „deştepte”, telefoane cu sistem de operare Android. Consideram că la un telefon trebuie să vorbesc, nu să mă joc sau alte cele. Însă, trăim în secolul vitezei. Avansul tehnologiei informaţionale schimbă radical modul nostru de viaţă, de comunicare cu ceilalţi, de recepţionare a informaţiilor.Vreau nu vreau, sunt nevoită să mă adaptez la ``nou`` şi să îmi cumpăr un gadget performant.
Întrebările mele au fost: Ce smartphone să îmi achiziţionez? Care este cel mai bun smartphone şi care mi se potriveşte?
Dar degeaba... întrebările au fost în zadar, nu am reuşit să îmi achiziţionez nici un smartphone performant şi deocamdată nu îmi voi achiziţiona acest gadget. Nu pot să spun că din lipsă de fonduri, ci pentru că în momentul de faţă am posibilitatea de a participa la campania BlogSpring unde pot câştiga un Allview P6 Energy .
blogSpring
Dacă până acum am stat şi m-am gândit dacă am nevoie de acest telefon... în momentul de faţă sunt sigură că îmi doresc acest telefon Allview P6 Energy.
Acum să vedem pe scurt de ce îmi doresc cu ardoare telefonul Allview P6 Energy:
Îmi doresc un telefon Allview P6 Energy deoarece face faţă energiei care mă caracterizează un telefon  a cărui baterie  nu se termină odată cu programul de serviciu. 
Telefonul Allview P6 Energy   îmi va susţine activităţile mele mai bine de o zi, fără a-l încărca deoarece are o baterie de 5000 mAh. 
Să vedem şi o mică descriere a telefonului Allview P6 Energy:
Ecranul, aceasta este, probabil, cea mai importantă componentă a unui smartphone, ecranul este primul lucru cu care interacţionăm atunci când vom folosi un smartphone.
Pentru utilizatorul care accesează internetul, şi utilizează smartphonul pentru a citi un e-mail sau pentru cei care adoră vizionarea clipurilor video accesarea paginilor web, editarea documentelor şi trimiterea de e-mailuri direct de pe telefon acest smartfon este mai mult decât necesar.
Memoria RAM este un alt aspect important, deoarece spaţiul de stocare poate face diferenţa între un smartphone care rulează perfect şi unul care blochează sau are întârzieri la lansarea unor procese, atunci când avem mai multe aplicaţii deschise în fundal.Cu toate că are o baterie  mare telefonul are un design slim şi se potriveşte perfect într-o atmosferă business.
Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi, este ideal pentru a putea vedea clar toate detaliile în culori pătrunzătoare din aproape orice unghi. Sunt sigură că rezoluţia de 1280x720 pixeli îmi va asigura claritate fotografiilor şi clip-urilor video, iar performanţa sistemului de operare Android™ 4.4, KitKat® care, împreună cu puterea procesorului Quad Core şi memoria RAM de 1 GB, îmi va fi partenerul ideal în activităţile desfăşurate.
Dar câte şi mai câte...
Deoarece trăim cu toţii momente memorabile care merită să fie imortalizate printr-o serie de fotografii, ori prin clipuri video capturate cu ajutorul uneia dintre cele două camere ale smartphone-ului îţi recomand să accesezi linkul următor după care îţi vei da singur seama dacă această investiţie îşi merită toţi banii!
Nu îţi permiţi acest telefon? Atunci scrie şi tu un articol şi ai şansa să câştigi telefonul Allview P6 Energy .
Cât de convenabil, nu-i aşa? 
Of... ce rea sunt nu am precizat nimic despre cum poţi participa la campania Blog Spring.
Ai blog şi îţi plac provocările?Participă la campania Blog Spring până pe 30 mai 2015 şi câştigă un Allview P6 Energy 
Bloggerii înscrişi în Campania blogSpring pot alege la ce campanii participă şi pot câştiga oricare din premiile aferente acelei campanii.La fiecare campanie vei fi notat cu note de la 1 la 10. Fi pe fază... notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.
Articolul cel mai bine notat din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei blogSpring.
Mai jos am să enumăr campaniile participante dar şi premiile pe care le poţi câştiga:
Campania QuickMobile
Campania se încheie pe 30 Aprilie 2015
Locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei
Locul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei
Locul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
Premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Campania AeroTravel
Campania se încheie pe 15 Mai 2015
Locul 1: Voucher 500 RON
Locul 2: Voucher de 300 RON
Locul 3: Voucher 200 RON.
Voucherele nu se pot transforma în bani şi pot fi folosite pentru achiziţionarea de servicii turistice. În cazul în care valoarea serviciilor turistice alese de un câştigător depăşeşte valoarea voucherului se va plăti diferenţa de preţ.
Campania Dwyn
Campania se încheie pe 20 Mai 2015
Locul 1: 1 x Samsung Galaxy Fame
Locul 2: 1 x Chromecast
Locul 3: 1 x Powerbox
Campania Vivat Familia #3
Campania se încheie pe 10 Mai 2015
Premiu: Smartphone Allview Impera m
Campania DexterSEO
Campania se încheie pe 30 Mai 2015
Locul 1: 400 lei
Locul 2: 200 lei
Locul 3: 100 lei

QUICKMOBILE PRIN PROFITSHARE oferă câştig garantat !

Vrei să faci bani online? Programele de afiliere te pot ajuta să faci bani uşor pe internet promovând pe blogul sau site-ul tău produsele anumitor branduri, iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul blogului tău, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs îţi va reveni ţie.
Simplu nu! Profitshare este o platformă de marketing afiliat, adică un instrument de marketing bazat pe performanţă. Acesta presupune existenţa a trei jucători cheie: Advertiser, Afiliat şi Client.
În acest articol, voi discuta despre  cel mai mare specialist în tehnologie din România, care a devenit advertiser Profitshare, în categoria IT&C şi oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT&C  din reţelele de marketing afiliat.
QuickMobile, unul dintre brandurile care folosesc platforma Profitshare oferă bani celor care le promovează produsele pe bloguri şi reuşesc să le şi vândă. Prin campania POŢI CÂŞTIGA BANI DACĂ PROMOVEZI QUICKMOBILE PRIN PROFITSHARE a hotărât să atragă atenţia asupra acestui lucru, ca să afle cât mai multă lume de faptul că pot fi câştigaţi bani prin promovarea produselor de la QuickMobile.
Scrie pe blogul tău un articol în care să spui că deţinătorii de site-uri şi bloguri pot câştiga bani dacă promovează produsele din magazinul online QuickMobile şi vei putea câştiga şi tu unul din premiile puse la bătaie:
Premiul 1: Un voucher cumpărături de 1.500 de lei + 30 de puncte Blogal Iniţiative;
Premiul 2: Un voucher cumpărături de 1.000 de lei + 20 de puncte Blogal Iniţiative;
Premiul 3: Un voucher cumpărături de 500 de lei + 10 puncte Blogal Iniţiative;
10 premii 4 a câte: Un voucher de cumpărături de 100 de lei + 5 puncte Blogal Iniţiative.
Implicăte mai mult... înscrie-te ca afiliat!
Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT&C din reţelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane şi Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Practic, tu ca un editor vei fi răsplătit atunci când ajuţi o afacere de promovare a produselor sau serviciilor lor. Prin promovare, afiliatul obţine un comision din vânzările generate. Afiliatul (adică cel care promovează) este considerat cel mai bun marketing de pe internet o sursă sigură de a câştiga bani online, şi voi explica de ce:
Rentabil: Marketingul pe internet este ieftin şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la costul de producţie deoarece produsul este deja dezvoltat de vânzător. Nu aveţi nevoie de o locaţie fizică de afaceri sau obligaţia de a angaja salariaţi.
Piaţa globală: marketingul on-line vă oferă posibilitatea de a ajunge cu uşurinţă la oameni peste tot în lume.
Fără comisioane: Nu este necesar să plătiţi nimic ca să vă alăturaţi programelor de afiliere.
Nu Depozitare & Transport: Nu aveţi de ce să vă faceţi griji cu privire la depozitare, ambalare sau expedierea produsului. Acestea sunt toate în grija vânzătorului.
Nu suportaţi stresul clienţilor: Orice reclamaţie la protecţia consumatorilor este suportată de către vânzător.
Venituri pasive: Un loc de muncă sigur poate da un venit fix, atâta timp cât veţi continua să lucraţi. În funcţie de marketing, afiliatul poate crea un flux constant de venituri.
Munca la domiciliu: Dacă faceţi destui bani, atunci nu trebuie să vă faceţi griji cu privire alt job.
Confortul: Puteţi lucra în confortul propriei case.
Dacă te-am convins tot ce trebuie să faci este să promovezi cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliaţi vor fi premiaţi în funcţie de valoarea comisioanelor încasate. Restul premiilor oferite pentru locurile doi şi trei, constau într-o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. 
Mai mult, toţi afiliaţii care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au şansa să câştige prin tragere la sorţi o tabletă Nokia Lumia 2520.
profitshare_banner_quickmobile_concurs
Grăbeşte-te QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toţi afiliaţii Profitshare. Acesta se va desfăşura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile.
Poţi promova telefoane, tablete, gadget-uri, accesorii sau chiar Branduri de Lux disponibile în magazinul QuickMobile.ro  pe website-ul sau blogul tău, pe forumuri sau pe reţelele sociale asociind link-uri de afiliat, widget-uri cu produse, slidere de produse sau bannere pe diverse dimensiuni.
QuickMobile a devenit o rampă de lansare şi un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială şi se poate mândri la ora actuală cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari şi alţii.

vineri, 17 aprilie 2015

Gloves in a Bottle-review

Gloves in a Bottle a fost o surpriza neasteptata si binevenita. Cel mai mult am apreciat faptul ca nu a fost nevoie de cumparaturi cu o valoare minima pentru a intra in posesia acestei minunate lotiuni pentru testare.Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie.Stratul de suprafata al pielii contine si celule moarte ale pielii – este un strat de protectie pentru celulele mai delicate aflate in straturile din profunzimea pielii. Acest strat al pielii trebuie sa fie permanent hidratat pentru a putea proteja straturile din profunzime. Pentru a putea mentine hidratarea (apa) in stratul de la suprafata, pielea produce uleiuri naturale. Aceste uleiuri tin la distanta substantele iritante de straturile din profunzimea pielii. Spalatul zilnic cu sapun sau expunerea la produsele chimice pot duce la inlaturarea acestor uleiuri.Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie- intra in stratul de suprafata al pielii si ajuta la mentinerea uleiurilor naturale si a hidratarii – acesta este motivul pentru care medicii dermatologi recomanda Gloves in a Bottle ca fiind un tratament eficient impotriva pielii uscate.
GIAB-BEFORE-AFTER-DROP
Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafata sa functioneze atat de bine incat acesta poate respira si transpira in mod natural. Datorita faptului ca Gloves in a Bottle devine parte din stratul de suprafata al pielii, nu se ia la spalat precum lotiunile conventionale. Se indeparteaza in mod natural odata cu exfolierea celulelor moarte ale pielii. Pentru o protectie continua, reaplicati lotiunea la fiecare 4 si 12 ore.

Gloves in a Bottle – Caracteristici si Beneficii


Gloves in a Bottle este lotiunea de protectie perfecta pentru a fi folosita pentru protejarea pielii impotriva conditiilor meteorologice extreme, in timpul activitatilor casnice, activitatilor sportive, gradinaritului, muncii in constructii, precum si a altor multor activitati.
Lotiune usor de folosit:
  • Nu e grasa si nici lipicoasa
  • Nu contine parfum si nici coloranti artificiali
  • Hipoalergenica, complet sigura si non-toxica
  • Se absoarbe rapid in piele
  • Potrivita pentru toate tipurile de piele
  • Nu se ia usor la spalat si nici atunci cand se ating alte obiecte
  • Se indeparteaza in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii
  • Utilizata in cantitati mici, efectul dureaza cateva ore
8bottle-tn8popfrnt_new_th
Lotiunea de protectie confera protectie:
  • Nu permite prafului si murdariei sa patrunda in piele
  • Reduce senzatia de usturime in zonele cu cea mai mare presiune a pielii
  • Protejeaza pielea impotriva iritatiilor datorate spalarii frecvente a mainilor
  • Functioneaza ca un al doilea strat de protectie atunci cand purtati manusi din latex si actioneaza impotriva iritatiilor cauzate de latex
  • Ajuta la refacerea hidratarii naturale si a functiilor de protectie ale pielii tinand la distanta substantele iritante care dauneaza pielii
Mod de utilizare:
  • Spalati si uscati bine; aplicati o cantitate mica pe ce parte a corpului doriti; lasati sa se usuce inainte de a va expune pielea.


joi, 9 aprilie 2015

Vivat te informează despre menopauză & fosfor


Suferi de insomnii, bufeuri, stări de nervozitate accentuată, iar menstruaţia nu ţi-a mai venit de câteva luni?Dacă ai peste 48 de ani, te poţi gândi la menopauză. 
Nu trebuie să te sperii şi nici să priveşti această perioadă a vieţii tale cu duşmănie, pentru că e un fenomen natural, care poate fi depăşit cu uşurinţa. În plus, nu eşti singura femeie din lume care se confruntă cu aşa ceva.
Ca să ai grijă corect de tine sau de cei dragi, specialiştii Vivat îţi pun la dispoziţie sfaturi utile pentru o îngrijire de nota 10 precum şi sfaturi medicale şi informaţii esenţiale pentru alimentaţia ta şi familiei tale!
Cum stiti  daca ati intrat la menopauza?
Ei bine, nu ai auzit de farmaciile independente semnalizate Vivat !
Se găsesc în toate judeţele inclusiv la noi în Sălaj. Aceste farmacii independente  le găseşti la parterul blocului, după colţ, pe aceeaşi stradă cu tine sau în farmacia care poate nu-ţi sună chiar aşa de cunoscută, dar ştii sigur că ai mai fost pe acolo deoarece doar acolo ai întâlnit experţi interesaţi de starea ta de sănătate, oameni mereu pregătiţi să-ţi ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci când tu ai avut cea mai mare nevoie. Aşadar, vizitează cu încredere farmaciile independente Vivat, la nivel de cifre, până acum sunt peste 700 de farmacii partenere în toată ţara şi peste 700.000 de oameni care se interesează de Vivat săptămânal. Caută acum în farmacia independentă de lângă tine, semnalizată Vivat sau aruncă un ochi pe pagina cu farmacii independente.
Vivat m-a informat cu privire la câteva aspecte legate de menopauză:
Când apare- Datele arată ca în jurul vârstei de 35 de ani încep să debuteze primele tulburări urogenitale legate de menopauză, dar perioada de tranziţie (numită şi premenopauza) se instalează 10 ani mai târziu. Se pare că vârsta medie de apariţie a menopauzei variază între 48-55 ani. Ea reprezintă dispariţia definitivă a ciclului menstrual, ca urmare a epuizării capitalului folicular ovarian.
Cum se manifestă- La 10% dintre femei, menstruaţia dispare brusc, fără semne prevestitoare. În cazul celorlalte, se face simţita pe lângă valurile de căldură, transpiraţiile şi binecunoscutele stări de iritabilitate, apar problemele din sfera urogenitală scăderea libidoului, osteoporoza şi riscul accentuat la bolile cardiovasculare. Pentru anumite persoane, simptomele reprezintă un adevărat coşmar, cu repercusiuni negative şi asupra familiei.
TratamentChiar dacă menopauza este considerată un proces fiziologic al organismului, ea poate beneficia de tratament. Nu întotdeauna e nevoie de o terapie, dar în multe cazuri aceasta se impune. Un motiv îl constituie prejudecăţile despre medicamentele cu hormoni, care persistă atât în rândul femeilor, cât şi al medicilor tradiţionalişti
Prevenire Manifestările premenopauzelor se pot corecta cu ajutorul progestativelor. Secretul e să mergi din timp la medic. Numai aşa vei depista problemele de sănătate şi le vei combate pe cele la care eşti predispusă. Dacă ai pierdut masa osoasă în proporţie de 25-30%, ai scăzut în înălţime cu câţiva centimetri şi ai peste 45 de ani, ar fi bine să faci o vizită ginecologului şi endocrinologului. În plus, ar trebui să-ţi schimbi modul de viaţa cu unul ceva mai activ (mişcare zilnică), să adopţi o dietă săracă în grăsimi şi o atitudine pozitivă. Începând cu vârsta de 30 de ani, oasele devin mai puţin rezistente la căzături şi alte traumatisme.
Ce e de făcut?
La menopauză, ovarele nu mai secretă estrogen, iar reducerea nivelului acestui hormon accelerează pierderea de calciu şi fosfor iar oasele nu-şi mai îndeplinesc funcţiile în mod corespunzător.
Femeile la menopauză şi postmenopauză au riscul cel mai mare de a dezvolta această boală şi de a avea probleme cu oasele. Una din două aceste femei va suferi cel puţin o fractură de os,. Pentru a evita diminuarea densităţii osoase, cel mai indicat este să menţineţi un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie adecvată care aduc o serie de beneficii pentru oasele fragile.
Ce ar trebuie să conţină această alimentaţie adecvată?
Să fie bogată în calciu – adică lapte şi cereale.
Vitamina D – peşte galben.
Vitamina K – în legumele de culoare verde închis, precum spanacul şi broccoli sau varza de Bruxelles. Salată, pătrunjelul, avocado şi kiwi.
Fosfor – fructe uscate şi legume
Ce trebuie sa stii despre fosfor.
Nu întâmplător am lăsat fosforul pe final. În acest articol vreau să lămurim câteva aspecte legate de importanţa fosforului în organism
Fosforul este un mineral esenţial pentru organismul nostru şi este al doilea, ca răspândire în corp, după calciu. O persoană are în corpul său în jur de 600 de grame de fosfor, marea majoritate aflându-se în oase şi dinţi, restul fiind distribuit în celule, sânge şi alte lichide.
Ca şi calciul, fosforul are rolul de a întări dinţii şi oasele, însă acest mineral joacă un rol important în fiecare reacţie chimică din organism. De asemenea, fosforul este responsabil cu regularizarea bătăilor inimii, dar şi de funcţionarea normală a rinichilor.
Tot fosforul este responsabil cu energia şi vigoarea organismului. Alte procese în care fosforul este de maximă importanţă: creşterea şi regenerarea corpului, oboseala, respiraţia dificilă, iritabilitatea, senzaţia de amorţeală, stres, modificări bruşte de greutate. Carenţa de fosfor afectează absorbţia de calciu, provocând demineralizarea oaselor. Alimentele care echilibrează aportul de fosfor sunt toate acele alimente bogate în proteine, precum carnea, peştele, ouăle şi lactatele.
Contrar opiniei formate, calciul nu este singurul mineral necesar dinţilor şi oaselor, aşa ca suplimentele de calciu nu vor putea înlocui necesarul de fosfor.
Iată cele mai importante surse de fosfor: Carne, Nuci, Legume, Produse lactate, Seminţe de floarea soarelui, Orez, Paine albă, Cartofi, Bloccoli, Unt de arahide, Ton, Carne de porc, Băuturi carbogazoase...
Pentru ca fosforul să fie absorbit cu uşurinţă de organism, acesta trebuie luat în paralel cu magneziul.
Dar acest subiect îl vom dezbate cu siguranţă în următorul articol.

miercuri, 8 aprilie 2015

Scapă de griji, apelează la un wedding planner !

Multe cupluri nu iau în considerare angajarea unui wedding planner, nu-şi dau seama că ajutorul din exterior, duce la economisirea timpului şi a banilor.
Propria experienţă mă îndeamnă să vă dezvălui greşelile pe care eu le-am făcut cu ceva timp în urmă referitor la ceea ce înseamnă organizare nuntă.
În primele etape ale pregătirii pentru nunta mea, m-am decis să nu recurg la serviciile unui planificator de nuntă... dar privind în retrospectivă, oh, cum aş fi dorit să am!
Dacă eram mai bine informată despre ceea ce face un wedding planner ?
De ce nu am făcut-o... Pur şi simplu, am vrut să mă ocup de toate pregătirile necesare să-mi caut singură furnizorii... m-am crezut mare şi tare. M-am gândit că ar fi benefic să cercetez personal, să cunosc toate opţiunile astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză cu adevărat şi să mă asigur că cumpăr la preţul cel mai rezonabil - nu pur şi simplu să apelez la un wedding planner care cine ştie ce va realiza şi ce taxă ne va percepe în final.
De ce mi-aş dori să fi avut un planificator de nuntă chiar de la agenţia Karin Events?
Sarcinile de nuntă nu sunt întotdeauna distractive. Nu e nimic plăcut să cauţi un mini-autobuz pentru transportul oaspeţilor, nu este o bucurie în a întocmi  contractele cu furnizorii , urmărirea plăţilor...... Contrar a ceea ce am gândit, angajarea unui planificator de nuntă nu înseamna organizarea  unei sarcini; un planificator de nuntă mi-ar fi fost alături  de la începutul planificării, până la finalul nunţii ,ei m-ar fi ajutat să mă bucur cu adevărat de logodnă  şi să am nunta mult visată .
Planificarea de nunta este stresantă, nu este experienţă romantică precum se aşteaptă să fie. Înainte de nuntă, mai mulţi prieteni recent căsătoriţi mi-a spus că, în ultima lună înainte de nuntă au fost foarte epuizaţi şi mi-au pus în vedere unele aspecte în legătură cu un planificator de nuntă. Dar nu... eu căpoasă din fire bineînţeles că am refuzat această idee. Acest chin a fost valabil şi pentru mine: în ultima săptămână am pierdut cinci kilograme şi am acumulat 10 de stres şi nu odată am izbucnit în lacrimi. Aducerea la bord a unui planificator profesionist pentru a te ajuta îţi va reduce volumul de muncă şi vei fi mult mai relaxată şi cu adevărat pregătită de ziua cea mare.
Îmi dau seama cât timp am pierdut ,cât stres inutil am acumulat şi câte greşeli costisitoare am făcut.
Fiecare cuplu are o imagine diferită despre ziua nunţii. Wedding planner-ii au talentul şi uneltele necesare pentru a transpune dorinţele noastre în realitate, încadrându-se în buget şi ajutându-ne să economisim timp. 
Te pregăteşti de nuntă?
Apelează la agenţia Karin Events şi ia legătura cu un Wedding planner .Cu experienţa şi cunoştinţele necesare te va ghida şi te va ajuta să faci cele mai inspirate alegeri. 
Un wedding planner te poate ajuta cu:
PREZENTARE  SERVICII
ORGANIZARE ALL-INCLUSIVE
COORDONAREA EVENIMENTULUI
CONSULTANŢĂ
În loc să cauţi zeci de restaurante, fotografi şi alte servicii şi să nu ştii ce să alegi pentru că nu îi cunoşti şi nu ştii dacă serviciile oferite sunt de calitate, poţi salva foarte mult timp şi stres colaborând cu un wedding planner.
De la selectarea locaţiilor şi a furnizorilor, managementul bugetului, dezvoltarea temei şi a decorului, gestionarea şi supervizarea celor mai mici detalii şi a evenimentului în sine, wedding plannerul este implicat în fiecare etapă a nunţii. Ei vor avea grijă ca totul să fie organizat creând un plan detaliat al evenimentului şi asigurându-te că totul decurge conform acestuia. 
Deci... crezi că ai nevoie de un wedding planner?

Cum poţi câştiga un Allview E2 Jump!

Ai blog şi îţi plac provocările?
Participă la campania BlogEaster până pe 12 Aprilie 2015 şi câştigă un Allview E2 Jump!
blogeaster2015


BlogEASTER e campania
Promovată în România,
Şi de vei participa
Mari şanse tu vei avea.

Astfel tu poţi câştiga
Un telefon de 1 giga,
Smartphone 3G Dual Sim
Ce are display optim.

Cu unghi de vizualizare
Şi culori pătrunzătoare,
Cu imagini luminoase
Pentru pozele haioase,

Tu vei imortaliza
Momente din viaţa ta,
Sau vei putea edita
Filme de la cinema.

De-ţi doreşti cu adevărat
Neconformistul aparat,
Un articol tre` să scrii
Şi să anunţi blogerii.

Click pe titlul fiecărei campanii în parte pentru a accesa regulamentul şi pentru a participa!
Campania se încheie pe 6 Aprilie 2015
Premiul   1: 200 de lei
Premiul 2: vouchere de cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro în valoare de 150 de lei
Premiul 3: vouchere de cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro în valoare de 150 de lei
Premiul  4: reducere de 50% la cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro
Premiul  5: reducere de 50% la cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro
Campania se încheie pe 10 Aprilie 2015
Locul 1: 300 lei
Locul 2: 200 lei
Locul 3: 100 lei
Campania se încheie pe 10 Aprilie 2015
Câştigătorul va primi o tabletă Allview AX5 Nano cu conectivitate 3G.
Campania se încheie pe 9 Aprilie 2015
Autorii celor mai reuşite 3 articole vor câştiga trei premii, constând în câte o pereche de ochelari de soare.
Bloggerul clasat pe locul 1 va câştiga o pereche de ochelari de soare polarizaţi RayBan
Bloggerii clasaţi pe locurile 2 şi 3 vor câştiga câte o pereche de ochelari de soare
Campania se încheie pe 6 Aprilie 2015
Câştigătorul va primi o tabletă UTOK 1005D.
Campania se încheie pe 10 Aprilie 2015
Tableta Evolio Evotab 5, Tableta Allview AX5 Nano Q, Camera foto digitala CANON IXUS 145.
*Bloggerii ocupanţi ai primelor 3 poziţii vor primi unul dintre următoarele trei premii, în următorul mod: Câştigătorul premiului 1 va putea alege oricare dintre cele 3 premii. Câştigătorul premiului 2 va putea alege dintre cele două premii rămase. Câştigătorul premiului 3 va primi premiul rămas.
Campania se încheie pe 19 Aprilie 2015
Toţi bloggerii care contribuie la vânzarea, prin intermediul linkului de afiliat pe Webrahost, a 5 domenii.ro primesc câte un nume de domeniu.ro, la alegere. Dacă numărul de conversii este mai mare de 5, bloggerul participant primeşte un număr de domenii direct proporţional cu domeniile cumpărate de pe Webrahost. Astfel, dacă contribuie la vânzarea unui număr de 10 domenii.ro primeşte cadou două domenii.ro, la alegere.
Campania se încheie pe 6 Aprilie 2015
Autorii celor mai reuşite 3 articole vor câştiga trei premii:
Locul 1: 200 lei
Locul 2: 100 lei
Locul 3: 50 lei
Campania se încheie pe 10 Aprilie 2015
Locul 1: 2 produse la alegere de pe Karla.ro în funcţie de stocul disponibil în momentul încheierii campaniei
Locurile 2-5: câte un produs la alegere de pe Karla.ro în funcţie de stocul disponibil în momentul încheierii campaniei
Campania se încheie pe 10 Aprilie 2015
Locul 1: voucher de 400 lei pentru cumpărături de pe Karin Gifts
Locul 2: voucher de 300 lei pentru cumpărături de pe Karin Gifts
Locul 3: voucher de 200 lei pentru cumpărături de pe Karin Gifts

Premiile campaniei
Se vor acorda premii în cadrul fiecărei campanii individuale. Promovează pe Facebook (postarea să fie publică) şi Twitter (opţional) articolul tău cu hastagurile #roblogawards #blogeaster #concurs si apoi înscrie- te cu link-ul postării în această pagină. Participă la minim 75% din campaniile individuale blogEASTER pentru a putea câştiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul blogEASTER.
Ce trebuie să faci
Bloggerii înscrişi în Campania blogEASTER pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la cinci sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câştiga oricare din premiile aferente acelei campanii.Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.

Clasamentul concursului blogEASTER se realizează în funcţie de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant.
Un blogger se poate înscrie cu minim unul şi cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte şi acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei blogEASTER.
Dacă nu ai cont pe BlogAwards.ro înregistrează-te pe aceasta pagină.

vineri, 3 aprilie 2015

Amenajarea unei grădini în balcon !

Cum ar fi să te trezească dimineaţa devreme ciripitul păsărilor sau cât de bine te-ai simţi să savurezi o ceaşcă de cafea pe fotoliul confortabil din balcon privind soarele tămăduitor de dimineaţă cum străluceşte printre flori ? Şi toate acestea chiar şi atunci când trăieşti într-un apartament!
Pentru mulţi, balconul este doar o încăpere potrivită pentru depozitarea lucrurilor, dar eu am înţeles faptul că balconul se poate transforma într-un spaţiu destinat relaxării, într-un colţ de natură după ce am urmărit spot-ul „Gradina lui Costin”.Materialul realizat de Provident prezintă povestea unei familii de la oraş care transformă cu un mic împrumut o bucată de pământ într-o grădină de zarzavat şi fructe.
Grădinăritul în balcon nu este un act care se produce o singură dată prin cumpărarea celor mai frumoase plante şi atârnarea lor pe  la colţurile balconului.Grădinăritul necesită pe lângă timp şi dragoste pentru frumos şi câteva informaţii de bază cu privire la planificarea, proiectarea precum şi unele trucuri pentru a rezulta un spaţiu de relaxare`` proaspăt`` şi primitor.
Cu doar 500 RON poţi transforma balconul într-o oază de relaxare!
Vă întrebaţi cum este posibil acest lucru?
În continuare dragi cititori am să vă dezvălui câteva aspecte legate de investiţia în propria mea grădina din balcon:
DOAR O PARTE DIN INVESTIŢIE NECESITĂ COSTURI RESTUL INSPIRAŢIE, BUNĂVOINŢĂ ŞI TIMP!
În primul rând am apelat la Provident pentru un împrumut şi sincer să vă spun am primit banii în 48 de ore,chiar la mine acasă, iar ratele le voi plăti confortabil tot de acasă agenţilor Provident.Problema banilor fiind rezolvată am creat pe o hârtie designul pentru mica mea grădină din balcon. Ideea de bază a fost să creez un spaţiu care beneficiază din plin de linişte, aer curat şi spaţii verzi la care lumina soarelui să ajungă.
Odată ce am rezolvat acest aspect a urmat selecţia plantelor.
Am investit în plante şi puieţi care pot să prospere în condiţiile de la oraş.
Să nu dau greş m-am documentat dintr- un manual pentru cultivarea plantelor în condiţiile locale . Acesta nu numai că m-a ajut să-mi achiziţionez plantele dar mi-a şi dat idei pentru amenajarea unui balcon frumos şi generos pe tot parcursul anului.Am sădit unele plante cu flori adorate de polenizatori cum ar fi Lavanda, Cresonul de piatră sau Margaretele africane pentru a atrage fluturi multicolori, câteva plante căţărătoare şi tufe. 
Pentru o seară liniştită am creat un spaţiu ambiental magic cu ajutorul unor instalaţii de lumini  amplasate printre plantele verzi care redau un aspect de basm. M-am asigurat că becurile nu ating tulpina plantei şi frunzele pentru a le răni. Am achiziţionat mobilier care constă în scaune şi măsuţa de răchită şi  jardiniere de fier. 
Să mă încadrez în buget am colindat străzile şi am adunat câteva trunchiuri de copaci, cutii de conserve utilizate sticle , oglinzi pe care le-am pictat astfel încât să îmi configurez singură propriul design. Nu există nici o limită la ceea ce pot face, fiecare dintre aceste elemente unice de design, arată fermecător.
Doar pentru că nu aveţi o curte sau grădină la casă nu înseamnă cu nu puteţi să vă transformaţi balconul într-un loc relaxant cu flori, verdeţuri şi toate cele de care să te bucuri, tu şi familia ta. 
Cea mai grea parte este de a începe. 
Începeţi acum!Provident la nevoie se cunoaşte !

joi, 2 aprilie 2015

KARLA mărimi & preţuri accesibile !

Karla
Primele impresii contează mai ales la locul de muncă, iar oamenii pot face aprecieri cu privire la capacitatea ta pe care o vei desfăşura la locul de muncă în funcţie de modul în care eşti îmbrăcat.
Ţinuta reprezintă pentru mine o carte de vizită, iar în relaţiile de afaceri poate fi extrem de convingătoare. Rochiile office au un impact major în relaţiile cu colegii de birou, cu subalternii, superiorii sau parteneri de afaceri.Rochiile pe care le îmbraci de luni până vineri trebuie să evidenţieze profesionalism, respect faţă de sine şi ceilalţi, fără a fie ostentative sau excesive.Alegerea ţinutei trebuie să se realizeze astfel încât acesta să nu fie prea strâmtă sau prea scurtă, dacă programul de lucru impune întâlniri în afara instituţiei sau munca de teren este recomandat că ţinuta să fie din materiale neşifonabile, să ofere confort, dar şi lejeritate. 
Pot să-ţi spun câteva lucruri despre mine de unde mă îmbrac profesional şi elegant Am început căutarea mea pentru ţinute office, la magazinul online Karla care are o mulţime de rochii fabricate în Romania .Doar aici am găsit rochii elegante, la preţuri accesibile, care sunt pe toate gusturile şi mărimile inclusiv cele PLUS: XXL . Colecţia PLUS: XXL cuprinde mărimi de la 44 - 50, şi este adresată femeilor mai voluptoase care doresc să îmbrace o rochie elegantă, frumoasă, din materiale de calitate şi care să avantajeze o siluetă mai plină, cu forme feminine. Tiparele pentru colecţia PLUS sunt construite cu cea mai mare atenţie, ţinând cont de anatomia femeii. 
Rochia JESSICA PLUS NEGRU am simţit că mă reprezintă. 

Rochie Jessica Plus Negru
Este o rochie office foarte elegantă, care pune în valoare linia corpului, croită de zi din jerseu elastic de cea mai bună calitate, cu decolteu foarte amplu şi cordon din satin elegant.Rochia Jessica conturează o formă de clepsidră, iar fronseurile laterale sunt gândite pentru a ascunde eventualele imperfecţiuni ale siluetei. 
Această rochie poate fi ţinuta perfectă pentru o zi la serviciu.Poate fi purtată cu un poncho de toamnă asimetric, potrivit sezonului, iar apoi poate fi uşor transformată şi purtată la o petrecere prin simplă adăugare a unui colier sau a unei brose.
Karla înseamnă libertatea de a alege ţinuta preferată dintr-o mare diversitate de haine deoarece au pregătite colecţii noi.
Rochiile Karla.ro sunt concepute pentru femeile care apreciază bunul gust şi doresc să îmbrace o rochie de calitate, care să le pună în valoare feminitatea şi să le complimenteze silueta.
Karla.ro oferă  ţinute, în cele mai recente tendinţe . Fie că sunt în căutarea pentru rochii office, casual  sau pur şi simplu că vreau să ies la shopping, ştiu că aici voi face alegerea perfectă voi găsi ţinute pentru orice vârstă şi orice tip de corp. Aici ţinutele mi se potrivesc, curg şi se modelează după corp iar detaliile speciale sunt ceea ce fac aceste ţinute să fie incredibile. Selecţia de ţinute include o gamă de culori care includ nuanţele calde ale sezonului, precum şi cele clasice, cum ar fi alb-negru, care sunt întotdeauna în stil.
Livrează rapid şi prompt prin curierat  articolele pe care ţi le doreşti.În cazul în care comanda depăşeşte 150 RON,beneficiaţi de transport gratuit.
Magazinul Karla.ro. îţi umple dulapul cu piese pe care vei dori să le porţi mereu şi de care nu te vei plictisi prea repede.
Pentru comenzile care nu depăşesc valoarea de 150 RON,transportul costă 14,90 RON oriunde în ţară, indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor.
Important este că toate produsele comercializate de magazinul online Karla. Club beneficiază de condiţii de garanţie 24 de luni, începând cu data la care le-aţi primit iar în cazul în care aţi realizat o comanda pe care nu o mai doriţi parţial sau integral, din diferite motive,puteţi schimba produsele cu altele (fie că doriti schimbarea mărimii sau a modelului), fapt care nu va mai presupune nici un cost suplimentar din partea dumneavoastră!

Karla.Club

miercuri, 1 aprilie 2015

Jingle~ţinute pe gustul tău !

Ţinuta office reprezintă pentru mine o carte de vizită, iar în relaţiile de afaceri poate fi extrem de convingătoare. Dacă ai o ţinută office eşti încrezătoare şi rafinată iar partenerii de afaceri sau clienţii firmei te vor respecta mai mult prin prisma imaginii pe care o afişezi.Pe mine Jingle m-a ajutat să-mi găsesc rapid o ţinută pe gustul meu ! 
sigla este un motor de căutare pentru produse din magazinele online româneşti, cu cea mai diversificată gamă începând de la pantofi, cizme, rochii, geci, poşete, tricouri, lenjerie intimă, pantaloni ceasuri, bijuterii, sandale, cercei, ghete, jucării, pantofi ieftini până la cele mai citite cărţi. Numărul produselor din platforma Jingle a depăşit de curând 3.000.000, în sistem fiind înscrise un număr de peste 700 de magazine .Cel mai important şi inovator lucru este căutarea produselor după nuanţa de culoare, categorie sau brand.
Motorul de căutare Jingle m-a ajutat să descopăr o varietate impresionantă de tipuri de produse fără sa fiu  nevoită să caut pe mai multe site-uri.
O ţinută perfectă completă este formată din încălţăminte şi piese vestimentare care se combină armonios. Referitor la vară ce va să vie pot să vă spun că sandalele roz tess pe cale le-am comandat de pe Jingle sunt o piesă foarte importantă în garderoba mea. 
imgimg
Ele pot completa orice ţinută! Iţi propun să descoperim împreună cele mai cool combinaţii pentru noul sezon.
Sandalele cu tocul înalt sunt cele mai potrivite pentru a-ţi exprima feminitatea şi senzualitatea, potrivindu-se de minune ţinutelor de vară.
Fără îndoială eu consider culoarea anului 2015 ``rozul``. Emană optimism şi vitalitate, iar eu voi arăta minunat purtând rochii feminine în care să mă simt încrezătoare şi frumoasă. Combin rozul cu nuanţe metalice sau alte culori puternice şi cu siguranţă nu voi trece neobservată. Nu mă sfiesc nici în ceea ce priveşte accesoriile! O geantă sau o pereche de pantofi roz înveselesc orice ţinută.
Vezi produsul Rochie neagra office eleganta in magazinul inpuff.ro
Vezi produsul Geanta Lindy Roz in magazinul pantofulmeu.roVezi produsul Set de bijuterii, colier si bratara, de culoare roz in magazinul maxine.roVezi produsul Curea Phoebe - Roz in magazinul fshoes.ro
Dacă vrei să fii originală, alege unul din aceste modelele exclusive de pe Jingle şi nu vei da niciodată greş cu ţinutele tale. Sunt inovatoare, elegante şi de o calitate superioară.
Folosind meniul de căutare navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dvs., apăsaţi pe imagine şi veţi fi direcţionat automat în pagina magazinului care comercializează acel produs.
Fiecare magazin are anumite politici interne şi este bine de ştiut că pentru orice întrebări legate de produsul ales trebuie să te adresezi magazinului care îl comercializează. 
Rămâi conectată la noutăţi! Jingle îţi oferă zilnic modele noi şi speciale în ton cu tendinţele.
Fie că îţi doreşti pantofi, cizme, rochii, geacă, poşete, tricouri, lenjerie intimă, pantaloni, ceas, bijuterii, sandale, cercei, ghete, jucării, pantofi ieftini sau cele mai dorite cărţi pe Jingle le vei găsi întotdeauna pe cele mai noi.
Jingle se remarcă prin unicitate, calitate şi promptitudine maximă acordând o deosebită atenţie clienţilor şi oferindu-le produse de calitate, la preţuri accesibile.